Boka
Boka

Cirkeln Bakfickan

Bakfickan är vårt ansikte utåt mot Sveavägen, ett inbjudande krypin i centrala Stockholm som serverar frukost, lunch och fika under veckans alla helgfria vardagar. Ett kafé för alla tillfällen!

Vi har alltid flera erbjudanden under lunchtid att välja på så som sallader, omeletter, värmande soppor eller smarriga smörrebröd. Välj en grillad macka med grönsallad, trevliga klassiska fikabröd eller prova ett av våra populära erbjudanden. Självklart kan du ta med dig lunchen eller fikabrödet om du är på språng, godsaker ska man inte kompensera med. Vi erbjuder även ett brett utval av rykande gott kaffe och kalla smarriga alternativ, kika på vår meny när du går förbi.
Under maj och juni kan du köpa med dig ett färdigt picknick-kit i Bakfickan att njuta av i solen utomhus. I paketet ingår dagens sallad med dressing, bröd och smör, samt bestick – smidigt, gott och flexibelt!

Vi vill att du, kära gäst, ska uppleva en riktigt trevlig och avkopplande stund här hos oss, om du så bara är här för en espresso eller en välsmakande lunch i goda vänners lag. Varmt välkommen in till Bakfickan, din naturliga mötesplats mitt i vår pulserande huvudstad på Sveavägen 41 i Stockholm.

Smörrebröd, året runt!

Ett danskt smørrebrød är inte bara en smörgås eller vardaglig macka… I mitten av 1800-talet behövde arbetarna rejält med energi under dagen och i matsäcken, madepakken, hade de med sig bröd med något pålägg från gårdagens middag, som en bit stekt fisk eller kött. Smörrebröd är den lyxiga och inofficiella nationalrätten i Danmark som blir mer och mer populär världen över. Nu har den även kommit till Cirkeln Bakfickan. 

Kom och testa våra smarriga smörrebröd.

Vi har flera olika sorter att välja mellan vid beställning, och det finns ett urval varje dag i att köpa i Bakfickan. Önskar du att beställa – maila din order till bokning@cirkelnstockholm.se. Vi vill ha din beställning minst tre dagar före leverans. 

Fråga oss om de olika alternativen!

Kontakt

Öppettider

  • Måndag: 07:00-18:00
  • Tisdag: 07:00-18:00
  • Onsdag: 07:00-18:00
  • Torsdag: 07:00-18:00
  • Fredag: 07:00-15:00
  • Lördag-söndag: Stängt
  • Fredagen den 28 juni stänger vi i Bakfickan för sommaren. Välkommen tillbaka till oss när vi öppnar igen tisdagen den 13 augusti.

Vi är kontantfria

  • För din och vår personals säkerhet är vi en kontantfri restaurang
  • Välkommen att betala med kort eller Swish