Boka
Boka

Möten & Konferens

Vill du hålla din mötesdag eller konferens centralt mitt i city?

Cirkeln Stockholm är din folkliga destination för värdefulla, intressanta och minnesvärda mötesdagar.

Vi erbjuder dig och ditt team en folklig miljö där ingen känner sig malplacerad, en miljö där alla är välkomna med genuin värme precis som de är utan krusiduller helt enkelt. I vårt hus sker bra, meningsfulla saker i all enkelhet och vi skapar alltid de bästa förutsättningarna för att kunna leva upp till precis det och inte en gnutta mindre.

Det sägs att om man upprepar en händelse minst en gång så har man skapat en tradition, och vår idé är att ta vara på de goda idéer som skapar traditioner. Det ska vara kul och nytänkande samtidigt som det knyter an till en historik – människors historia, en rörelses historik eller det som sitter i väggarna i ett hus.

I fullt utrustade konferenslokaler här i ABF-huset är vi ett utmärkt val för alla typer av möten. Här ryms konferenser och styrelsemöten, föreläsningar, workshops och frukostmöten – allt under ett och samma tak. Våra lokaler är skapade för värdefulla möten och ett flöde av och mellan människor.
Vi erbjuder generösa konferenslokaler, krångelfri bokning och, inte minst, riktigt bra och personlig service där du och ditt team är vårt huvudfokus.

Cirkeln Stockholm är din folkliga mötesplats mitt i stan, att hålla mötesdagen centralt i city är smidigt för de allra flesta. Du hittar oss mitt emellan tunnelbanestationerna Rådmansgatan och Hötorget (gröna linjen) på Sveavägen 41. Varmt välkommen till Cirkeln, din meningsfulla mötesplats i Stockholm!

Hel- eller halvdagskonferens

I en inspirerande miljö välkomnas ni att mötas & utbildas i anrika lokaler. Vi har generösa lokaler utrustade med modern teknik, bra ventilation och övrig nödvändig utrustning. Boka en halvdagskonferens med för- eller eftermiddagsfika och en god vällagad lunch. Fikorna serveras utanför er lokal så ni har det lättillgängligt under er vistelse. Lunchen serveras i […]

Läs mer

Tekniska och hybrida erbjudanden

Vi har den tekniska lösningen att ordna ett interaktivt möte, från det lilla mötet på 4-6 personer till att ni fyller vår stora hörsal på 338 personer. All teknik och utrustning hjälper vi er att ta fram tillsammans med vår tekniska support. Ha ett hybridmöte där ni samlas några på plats och resten på länk. […]

Läs mer

Våra lokaler

Zätasalen

Zätasalen ligger i direkt anslutning till en rymlig foajé på våning 1 och är Cirkelns största sal.  Zätasalen har en lutande sittning med 338 stolar med en 70 kvm stor scen. Det finns möjlighet att avskärma scenen med scendraperi. Salen har fått namn efter Zeth Höglund, som kallades Zäta.

Specifikationer och boka

Sandlersalen

Sandlersalen ligger på våning 1 och är Cirkelns tredje största sal med plats för upp till 130 personer. Salen har fått sitt namn efter folkhögskollärare Rickard Sandler (1884-1964), initiativtagare till Arbetarnas Bildningsförbund (ABF).

Specifikationer och boka

Katasalen

Katasalen ligger på våning 1 och är Cirkelns näst största sal med plats för upp till 130 personer. Salen är uppkallad efter Anna Maria Catharina “Kata” Dalström som tog steget från en förmögen, konservativ företagarmiljö till arbetarrörelsen som 35-åring. Under åren 1900 till 1905 satt hon i Sveriges socialdemokratiska arbetarepartis verkställande utskott. Hon var fortsatt […]

Specifikationer och boka

Palmesalen

Palmesalen ligger på våning 1 och har plats för upp till 80 personer. Salen är uppkallad efter Olof Palme (1927-1986), Socialdemokraternas partiledare 1969-1986 och Sveriges statsminister under åren 1969–1976 och 1982-1986.

Specifikationer och boka

Brantingrummet

Brantingrummet ligger på våning 1 med fönster mot Sveavägen. Ett vackert burspråk ger ljusinsläpp från golv till tak. Rummen Per Albin, Erlander och Branting ligger i fil med vikväggar och kan med lätthet öppnas till ett sammanhållande stort rum. Våra statsrådsrum är alla döpta efter tidigare statsråd. Hjalmar Branting var partiordförande för Socialdemokraterna åren 1907-1925 […]

Specifikationer och boka

Per Albinrummet

Per-Albinrummet ligger på våning 1 med fönster mot Sveavägen. Våra statsrådsrum är alla döpta efter tidigare statsråd. Per-Albin Hansson tog över partiordförandeskapet 1925-1946 och var statsminister 1932-1936 & 1936-1946. Rummen Per-Albin, Erlander och Branting ligger i fil med vikväggar och kan med lätthet öppnas till ett sammanhållande stort rum.

Specifikationer och boka

Erlanderrummet

Erlanderrummet, ett rum för de mindre digitala mötena och streaming ligger på våning 1 med fönster mot Sveavägen. Rummen Per Albin, Erlander och Branting ligger i fil med vikväggar och kan med lätthet öppnas till ett sammanhållande stort rum. Våra statsrådsrum är alla döpta efter tidigare statsråd. Tage Erlander var såväl partiordförande som statsminister åren […]

Specifikationer och boka

Mix Branting/Per-Albin/Erlanderrummet

Öppna upp en eller båda vikväggarna mellan dessa tre lokaler och få en fantastisk stor lokal att sitta i. Med fönster ut mot Sveavägen på ena sidan ger det ett ljust och luftigt rum att samlas i. Detta ger möjligheten att kunna såväl sitta i mindre grupper avskilt som att samla alla tillsammans i en […]

Specifikationer och boka

Hjärtat

Hjärtat är vår öppna mötesplats och eventlokal i entréplan. Lokalen kan användas till föreläsningar, scenframträdanden, mingel eller sittande måltider.

Specifikationer och boka

Beskowsalen

Beskowsalen ligger på plan 3. Salen är så klart namngiven efter en av Sveriges största författare med debut 1897 med Sagan om den lilla, lilla gumman, ett gammalt barnkammarrim som följdes upp med närmare 40 verk.

Specifikationer och boka

Hedénsalen

Hedénsalen ligger på våning 4 med fönster mot Saltmätargatan. Salen är uppkallad efter Erik Hedén (1875-1925), författare och litteraturkritiker, utrikes- och kulturchef på tidningen Socialdemokraten.

Specifikationer och boka

Mötesrum mindre/utbildningslokal

På plan 3-5 finns våra mindre mötesrum och utbildningslokaler. Storleken på lokalerna är mellan 23-30 kvm och möbleringen är skol- eller u-sittning.

Specifikationer och boka

Mötesrum/utbildningslokal

På plan 3-5 finns våra mindre mötesrum och utbildningslokaler. Storleken på lokalerna är mellan 30-49 kvm och möbleringen är skol- eller u-sittning.

Specifikationer och boka

Konferensrum / utbildningslokal

På plan 2 finns sju nyrenoverade konferens- och utbildningslokaler. Storleken på lokalerna är mellan 42-58 kvm och alla lokaler är utrustade med heltäckningsmatta och är möblerade i skolsittning.

Specifikationer och boka

Dans / musik-studios / ateljé

I huset finns 2 danslokaler, 2 replokaler samt 1 ateljé.

Specifikationer och boka

Restaurang Cirkeln

Hos oss är du som gäst vår viktigaste ingrediens. I vår nyrenoverade restaurang på plan 1 ABF-huset är mottot att det ska vara gott, trevligt och enkelt. Det behöver inte vara svårare än så, finessen ligger i att göra det enkla riktigt, riktigt bra. Njut av din måltid i en hemtrevlig miljö med utsikt över […]

Specifikationer och boka

Cirkeln Bakfickan

Bakfickan är vårt ansikte utåt, ett inbjudande krypin som serverar frukost, lunch och fika. Vi anser att mat ska vara god, inte krånglig -därför lagar vi mat som vi själva tycker om och lägger fokus på smak och kvalitet framför flashiga upplägg. Vi vill att ni, våra gäster, ska uppleva en trevlig och avkopplande stund […]

Specifikationer och boka

Våra restauranger

Cirkeln Bakfickan

Bakfickan är vårt ansikte utåt mot Sveavägen, ett inbjudande krypin i centrala Stockholm som serverar frukost, lunch och fika under veckans alla helgfria vardagar. Ett kafé för alla tillfällen! Vi har alltid flera erbjudanden under lunchtid att välja på så som sallader, omeletter, värmande soppor eller smarriga smörrebröd. Välj en grillad macka med grönsallad, trevliga […]

Meny och öppettider

Restaurang Cirkeln

I vår restaurang på övre plan i ABF:huset är mottot att det ska vara gott, trevligt och enkelt. Vi anser inte att god mat ska vara krånglig, finessen ligger i att göra det enkla riktigt, riktigt bra. Kombinationen av noga utvalda råvaror, kärleken till mathantverket och glädjen i att göra dig mer än bara mätt […]

Meny och öppettider