Boka
Boka

Cirkeln Bakfickan

Bakfickan är vårt ansikte utåt, ett inbjudande krypin som serverar frukost, lunch och fika.

Vi anser att mat ska vara god, inte krånglig -därför lagar vi mat som vi själva tycker om och lägger fokus på smak och kvalitet framför flashiga upplägg.

Vi vill att ni, våra gäster, ska uppleva en trevlig och avkopplande stund hos oss, om det så bara är för en espresso eller välsmakande god lunch i goda vänners lag. Varmt välkommen in till Bakfickan, en naturlig mötespunkt mitt i vår pulserande huvudstad.

Smörrebröd, året runt!

Ett danskt smørrebrød är inte bara en smörgås eller vardaglig macka… I mitten av 1800-talet behövde arbetarna rejält med energi under dagen och i matsäcken, madepakken, hade de med sig bröd med något pålägg från gårdagens middag, som en bit stekt fisk eller kött. Smörrebröd är den lyxiga och inofficiella nationalrätten i Danmark som blir mer och mer populär världen över. Nu har den även kommit till Cirkeln Bakfickan. 

Kom och testa våra härliga smörrebröd.

Vi har 17 olika sorter att välja mellan vid beställning, och det finns ett urval varje dag i att köpa i Bakfickan. Önskar du att beställa – maila din order till bokning@cirkelnstockholm.se. Vi vill ha din beställning minst tre dagar före leverans. 

För priser och meny – läs eller ladda ned vårt informationsblad (öppnad i ny flik).

Tekniska specifikationer