Boka
Boka
February 3, 2023

Roger Karlsson på Cirkeln Stockholm!

Äntligen kommer han till Cirkeln Stockholm, vi pratar såklart om Roger Karlsson!

Hans senaste album heter Mitt universum och om du inte är en av de som stått och gungat i publikhavet under höstens turné så har du möjlighet att göra det här på Sveavägen 41 under livespelningen på Cirkeln Stockholm den 12 maj. 

Under hösten 2022 befann sig Roger på en rikstäckande turné tillsammans med sitt magiska band bestående av inga mindre än Christer Falk, Björn Eriksson och Emil Olin. Albumet som varit färdigt sedan innan pandemin fick äntligen sin release. Runt om i landet hördes musiken och lyriken på Sveriges många scener med start i ett utsålt Scalateatern i Stockholm!

Rogers musikaliska ursprung härstammar ur punken som gjorde entré i Sverige i slutet av 70-talet. Hans solokarriär drog igång under mitten av 90-talet och sedan dess har han släppt sina album och turnerar regelbundet i både Sverige och grannlandet Norge. Under 2016 och 2018 kom ytterligare ett uppsving, det blev två nästintill utsålda jubileumskvällar på anrika Södra Teatern i Stockholm med gästartister som Tomas Andersson Wij, Staffan Hellstrand, Anna Stadling och Magnus Lindberg! 

Roger Karlsson är uppvuxen i Botkyrka, han har kallats både ”Tumbas Bruce Springsteen” och ”rödvinspoet” i försöken att beskriva sin musikaliska stil men Rogers egen beskrivning av sitt musikaliska universum kunde inte beskrivas på ett bättre sätt än han själv uttrycker det:
”det är essensen av en röst, en gitarr och en berättelse.” 

Nu har du möjlighet att uppleva Roger Karlsson live på Cirkeln Stockholm den 12 maj 2023, boka din biljett redan idag och se fram emot en minnesvärd kväll hos oss i vår! 

Datum: 12 maj 2023
Plats: Cirkeln Stockholm, Sveavägen 41, 111 83 Stockholm