Boka
Boka
April 29, 2022

Succékväll i repris igen – jazzkväll i Bakfickan

Den 26 oktober är det dags igen! Vi bjuder åter in till en stämningsfull jazzkväll på Cirkeln, markera i din kalender för en otrolig jazzupplevelse i traditionell New Orleans-stil. Christer Fellers New Orleans Stompers är tillbaka på Cirkeln för en favorit i repris. Onsdag den 26 oktober sätts Bakfickan i gungning med ett spelschema som tar oss tillbaka till the good old days ännu en gång till!

Boka ditt bord i Bakfickan för en oförglömlig kväll! Aftonen till ära erbjuder vi dig att beställa tre av våra smarriga smörrebröd och en valfri dryck (öl, vin eller alkoholfritt). Njut av våra klassiska, danska delikatesser och livemusik när den är som bäst i Bakfickan på Sveavägen. Gör din bordsbokning i god tid om du önskar äta i samband med konserten, för att njuta av musiken med ett glas i handen behövs ingen bordsbokning.

Christer Fellers New Orleans Stompers på Cirkelns Bakficka
Erik Persson sjunger, trakterar altsaxofon och tillhör eliten inom den traditionella jazzen. Fredrik Hellberg sjunger och håller takten på trummorna. Han är mycket mångsidig och har få övermän inom den traditionella trumstilen. Claes Grönberg spelar banjo med en unik förmåga att skapa melodiösa och intressanta solon. Renzo Spinetti sjunger och trakterar sin bas i den gamla tunga New Orleans-stilen. Christer Fellers spelar trumpet och sjunger ibland.

Datum: Onsdag den 26 oktober kl.17:30-19:30.
Erbjudande: 3 smörrebröd + valfri dryck för 195 kr.
Boka bord: Maila oss på bokning@cirkelnstockholm.se eller ring oss på 08-453 41 04.