Boka
Boka
May 10, 2023

Succékväll i repris – jazzkväll i Bakfickan

Den 7 juni är det dags igen! Vi bjuder åter in till en stämningsfull jazzkväll i försommaren på Cirkeln, markera i din kalender för en otrolig jazzupplevelse i traditionell New Orleans-stil. Christer Fellers New Orleans Stompers är tillbaka på Cirkeln för en favorit i repris. Onsdag den 7 juni sätts Bakfickan i gungning med ett spelschema som tar oss tillbaka till the good old days ännu en gång till!

Njut av våra klassiska, danska delikatesser och livemusik när den är som bäst i Bakfickan på Sveavägen. Gör din bordsbokning i god tid om du önskar äta i samband med konserten, för att njuta av musiken med ett glas i handen behövs ingen bordsbokning.

Christer Fellers New Orleans Stompers på Cirkelns Bakficka
Erik Persson sjunger, trakterar altsaxofon och tillhör eliten inom den traditionella jazzen. Fredrik Hellberg sjunger och håller takten på trummorna. Han är mycket mångsidig och har få övermän inom den traditionella trumstilen. Claes Grönberg spelar banjo med en unik förmåga att skapa melodiösa och intressanta solon. Renzo Spinetti sjunger och trakterar sin bas i den gamla tunga New Orleans-stilen. Christer Fellers spelar trumpet och sjunger ibland.

Datum: Onsdag den 7 juni kl.17:30-19:30.
Boka bord: Maila oss på bokning@cirkelnstockholm.se eller ring oss på 08-453 41 04.