Boka
Boka ditt event
April 29, 2022

Välkommen på jazzkväll i Bakfickan

Den 18 maj bjuder vi in till en stämningsfull jazzkväll på Cirkeln, gör plats i kalendern för en känslofylld jazzupplevelse i traditionell New Orleans-stil. Christer Fellers New Orleans Stompers är äntligen tillbaka på Cirkeln efter ett uppehåll under den långa pandemitiden, onsdag den 18 maj sätter de Bakfickan i gungning med ett spelschema som tar oss tillbaka till the good old days.

Boka bord i Bakfickan för en oförglömlig afton! Kvällen till ära erbjuder vi dig att beställa tre av våra smarriga smörrebröd och en valfri dryck (öl, vin eller alkoholfritt) för 195 kr. Njut av våra klassiska, danska delikatesser och livemusik när den är som bäst i ditt mysiga krypin på Sveavägen. Gör din bordsbokning i god tid om du önskar äta i samband med konserten, för att njuta av musiken med ett glas i handen behövs ingen bordsbokning.

Christer Fellers New Orleans Stompers på Cirkelns Bakficka
Erik Persson sjunger, trakterar altsaxofon och tillhör eliten inom den traditionella jazzen. Fredrik Hellberg sjunger och håller takten på trummorna. Han är mycket mångsidig och har få övermän inom den traditionella trumstilen. Claes Grönberg spelar banjo med en unik förmåga att skapa melodiösa och intressanta solon. Renzo Spinetti sjunger och trakterar sin bas i den gamla tunga New Orleans-stilen. Christer Fellers spelar trumpet och sjunger ibland.

Datum: Onsdag den 18 maj kl.17:30-19:30.
Erbjudande: 3 smörrebröd + valfri dryck för 195 kr.
Boka bord: Maila oss på bokning@cirkelnstockholm.se eller ring oss på 08-453 41 04.